Hitta allt med InfoNu.se

 


Kategorier >Riksdagspartier >
Webbsidor

1. Centerpartiet
Jag vill se ett samhälle som håller ihop. Byggt på tillit och samarbete. I tider när allt fler vänder kappan efter vinden och mörka krafter.
https://www.centerpartiet.se/

2. Kristdemokraterna
Kristdemokraterna sätter människovärdet främst och vill prioritera det som är nödvändigt för att bygga ett samhälle som håller ihop.
http://www.kristdemokraterna.se/

3. Liberalerna
All liberal politik handlar om att du ska ha friheten att forma ditt eget liv och ta ansvar för din väg framåt. Och den friheten ska gälla varenda människa, oavsett bakgrund och förutsättningar. Vi försvarar friheten. Det är det som är liberalism.
http://www.liberalerna.se/

4. Miljöpartiet
Klimatfrågan är en av vår tids största utmaningar. De beslut vi tar nu är avgörande för planeten och kommande generationer. Vi vill öka takten. Sverige ska bli världens första fossilfria välfärdsland.
https://www.mp.se/

5. Moderaterna
Sverige ska präglas av företagsamhet, jämlikhet och social rörlighet där varje ny generation får en chans att forma sitt eget liv, inte bara följa i sina föräldrars fotspår.
http://www.moderat.se/

6. Socialdemokraterna
Vi vill bygga ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige. Genom mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker.
http://www.socialdemokraterna.se/

7. Sverigedemokraterna
Sverigedemokraterna är idag det enda partiet som på riktigt kan möjliggöra en annan utveckling för Sverige. Till skillnad från alla de andra partierna vågar vi ifrågasätta och vi står på oss även när det blir obekvämt.
https://sd.se/

8. Vänsterpartiet
Vänsterpartiet arbetar för att skapa ett samhälle för alla – inte bara några få. Det är många som pratar om jämlikhet men vi gör något åt saken. Vi är det parti som driver en politik som faktiskt ökar jämlikheten i vårt land.
https://www.vansterpartiet.se/

Powered by Sphider